Hét internetbureau in Groningen

We maken alles in Groningen, van actie-website tot gekoppelde administratiesystemen

Met een team van 4 man ontwerpen en ontwikkelen we WordPress websites en maatwerk webapplicaties. Door ons compacte team, wat tijdelijk soms wordt uitgebreid met stagiairs en/of zzp-ers, kunnen we snel reageren op de behoefte van onze klanten.

 

Maatwerk webapplicaties

Wij helpen organisaties efficiënt te laten werken door maatwerk webapplicaties te ontwikkelen. Deze webapplicaties zijn eenvoudig in gebruik, snel in te zetten en volledig aan te passen naar elke bedrijfssituatie. Per bedrijfssituatie kijken we naar de juiste oplossingen, dit kunnen ook mobiele of interne lokale oplossingen zijn. Elke organisatie werkt anders en verdient daardoor ook een op maat gemaakte oplossing.

We hebben een nauwe band met onze opdrachtgevers door het hele land (van Westeremden tot Antwerpen) en zijn betrokken in hun business. Maandelijks werken we aan updates en uitbreidingen aan webapplicaties en websites.

Kijk bij ons werk voor voorbeelden van succesvolle maatwerk webapplicatie implementaties.

 

WordPress websites

Wij ontwikkelen WordPress websites van ontwerp tot aan oplevering. Templates worden door onszelf ontwikkeld. Hierdoor zijn door releaz ontwikkelde WordPress websites snel en voldoen ze aan de huidige zoekmachine-optimalisatie eisen.

Een website moet handel opleveren. Samen met partners kunnen wij een volledig pakket aanbieden van ontwikkeling tot aan internetmarketing. Hiermee wordt de website na oplevering ook onderhouden en doorontwikkeld, om het maximale rendement uit de website te halen.

 

Bel of mail ons vrijblijvend via 050 30 159 65 en info @ releaz.nl

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op! Voor meer informatie

Neem contact op
WhatsApp chat