scroll

Maatwerk webwinkel ontwikkeling

Voldoet WordPress met WooCommerce niet, is Magento te log voor uw wensen of zoekt u een online omgeving om het assortiment uit uw ERP/boekhoud pakket te tonen? Wij ontwikkelen maatwerk webwinkels in PHP, via het Yii Framework. Geheel naar uw wensen.

Webwinkel gekoppeld aan ERP

Software pakketten beschikken over uitgebreide koppelmogelijkheden. Hierdoor kunnen assortimenten met realtime voorraden van (toe)leveranciers online aan uw klant worden getoond. Voor pakketten zoals Microsoft Dynamics, AFAS, Mulesoft, Exact, Twinfield, King en Snelstart kunnen wij een passende webwinkel ontwikkelen. De webshop toont realtime de artikel-, voorraad- en prijsinformatie uit het pakket. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze direct in het pakket opgeslagen.

Webwinkel met specifiek assortiment

Voor specifieke assortimenten kan een maatwerk webwinkel uitkomst bieden. Een geheel eigen database ontwerp maakt de maatwerk webshop flexibeler, waardoor de webwinkel over specifieke functionaliteiten beschikt die bestaande pakketten niet hebben.

B2B of B2C maatwerk webwinkel

Heeft u b2b klanten, dan schermen we de hele webwinkel af. Wilt u wel het assortiment door zoekmachines laten indexeren maar geen online prijzen tonen? Dan ontwikkelen we een webwinkel waar pas prijzen te zien zijn na het inloggen.

Bekijk hieronder voorbeelden voor een overzicht van ontwikkelde webwinkels.

Maatwerk webwinkel ontwikkeling

Wil je meer weten?

Neem contact op met Teun!

    info@releaz.nl 050 30 15 965

    Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

    Neem gelijk contact op!