scroll

Maatwerk webapplicaties

Het werken makkelijker maken

Effici├źnter, sneller en met minder kosten, de wens van elke ondernemer. Helaas werkt niet elke organisatie optimaal, ook niet met de huidige technische mogelijkheden. Elke organisatie is anders, heeft een eigen werkwijze. Er is een groot aanbod in software, maar niet ieder pakket sluit goed aan bij de werkwijze die aan sluit op de bestaande bedrijfsvoering.

releaz ontwikkelt maatwerk webapplicaties voor uiteenlopende doeleinden. Overal waar informatiestromen heen en weer gaan weten we een passende webapplicatie te ontwikkelen. Als bestaande software niet voldoet, maken wij graag een passende oplossing via een maatwerk webapplicatie.

Analyse huidige situatie

Kennis van de huidige situatie is een vereiste om een succesvolle webapplicatie te ontwikkelen. Via uitgebreide sessies wordt een goede indruk opgedaan van de problematiek in de huidige situatie en worden kansen besproken. Als de wensen zo vooruitstrevend zijn en er geen huidige situatie is, slaan we deze stap gewoon over.

Gewenste situatie vormgeven

Na een analyse van de huidige situatie wordt een gewenste situatie voorgesteld. Op basis van dit voorstel worden de details besproken en wordt er samen met de opdrachtgever een uiteindelijke gewenste situatie vastgelegd.

Ontwikkelen en testen

Na het vaststellen van de gewenste situatie gaan we programmeren! De belangrijkste functionaliteit eerst, zodat dit direct kan worden beoordeeld door de opdrachtgever. Tijdens het ontwikkelen vinden we het belangrijk dat de opdrachtgever betrokken is, om zo nodig bij te kunnen sturen.

Livegang… en door!

Na het ontwikkelen en testen begint het pas echt; de livegang. Daarna zullen de eerste verbeterpunten naar boven komen. Al deze punten houden we bij in het ‘backlog’, zodat we in een volgende update alle zaken weer bij de hand hebben.

We zeggen altijd maar zo; Een goede webapplicatie is nooit af!

Laat maar zien dan

Maatwerk webapplicaties

Wil je meer weten?

Neem contact op met Teun!

    info@releaz.nl 050 30 15 965

    Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

    Neem gelijk contact op!