scroll

Jachthaven Noordergat

Jachthaven Noordergat
Jachthaven Noordergat

Wat hebben we gedaan?

Wanneer een schip in een jachthaven een vaste ligplaats heeft, hoort hier een contract bij. Als het schip in de winter in de loods staat, hoort hier een contract bij. Deze contracten werden allemaal nog per post heen en weer gestuurd vanuit de administratie naar de schip eigenaar en weer terug. Dit kost veel tijd en papier. Dat kan anders!

Samen met de havenmeester en de administratie is een webapplicatie bedacht waarbij een nieuw contract door de havenmeester en door de schip eigenaar zelf wordt ingevuld. De havenmeester voert de voornaam, achternaam en e-mailadres van de eigenaar in, samen met de scheepsnaam. Vervolgens ontvangt de eigenaar een e-mail met een link, waarmee via een webformulier alle overige gegevens zoals maten, verzekeringen, type motor, etc. worden ingevuld.

Na het succesvol invullen en het bevestigen van het contract, krijgt de ligger direct de contract PDF in de e-mail en wordt de status van het contract automatisch in de administratie van Jachthaven Noordergat bijgewerkt.

De applicatie is ook door andere jachthavens te gebruiken.

Bezoek website
Jachthaven Noordergat

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact op met Teun!

Neem contact op
info@releaz.nl 050 30 15 965

Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

Neem gelijk contact op!