scroll

MegaTyre contracten

MegaTyre contracten
MegaTyre contracten

Wat hebben we gedaan?

Megatyre levert banden voor leasemaatschappijen aan monterende partijen. Het ‘afroepen’ van banden via een contractnummer verliep via meerdere communicatiestromen; telefoon, e-mail en fax. Dit gehele afroep proces is door Releaz gedigitaliseerd.

Wanneer een monterende partij banden nodig heeft voor een leaseauto, worden deze banden afgeroepen bij de binnendienst van Continental. Via het uitwisselen van assortiment- en voorraadgegevens en het uitwerken van een stappenplan om de afroeper te identificeren, het voertuig te identificeren en nieuwe banden te kiezen, is het hele proces gestandaardiseerd. Dit levert een enorme tijdsbesparing op, waardoor de binnendienst minder tijd kwijt is aan een afroep.De webapplicatie wisselt dagelijks klant- en assortiment gegevens uit met het ERP systeem van Continental, om zo altijd actueel te blijven.

Leasemaatschappijen kunnen inloggen in een webportal om cijfers van afroepen in te zien. Denk hierbij aan percentage van afgeroepen merken en de status van targets.

Bezoek website
MegaTyre contracten

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact op met Teun!

Neem contact op
info@releaz.nl 050 30 15 965

Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

Neem gelijk contact op!