scroll

Continental Industrie webshop

B2B webshop gekoppeld aan ERP software

Continental Industrie webshop
Continental Industrie webshop

Wat hebben we gedaan?

Continental Industrie levert banden en accessoires voor industrie voertuigen (tractors, heftrucks, etc.). Vanwege een migratie van het interne bestelsysteem moest worden uitgeweken naar een andere online bestelfunctionaliteit.

Er was in korte tijd een webshop nodig. Dit zou niet lukken met de nog aanwezige Hybris licenties. Binnen 2 maanden moest de webshop live omdat er anders geen online bestelfunctionaliteit meer was.

Tegelijk met het vaststellen van het assortiment is de webshop ontwikkeld. Na vaststelling van het assortiment kon de voorraad en prijsinformatie uit het ERP pakket worden ingelezen. Als resultaat staat er een verfrissende webshop die veel bestelgemak biedt voor de eindgebruiker.

Conti Industrie over releaz
Waarom Releaz? Releaz is een relatief klein maar heel flexibel online bedrijf die veel kennis in huis hebben als het gaat om maatwerk en standaard online omgevingen. De prettige en informele manier van communicatie spreekt mij heel erg aan en daarom werk ik al jaren samen met Releaz. De keuze om de Industrie B2B shop bij Releaz onder te brengen is gebaseerd op 1. verleden en 2. vertrouwen om een goed werkende webshop geleverd te krijgen. En de keuze is bevestigd door de goed werkende applicatie die is opgeleverd.

Bezoek website
Continental Industrie webshop

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact op met Teun!

Neem contact op
info@releaz.nl 050 30 15 965

Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

Neem gelijk contact op!