scroll

WordPress WooCommerce webshop

WordPress WooCommerce webshops zijn een goede manier om te beginnen met een webshop. Tevens is het een goede optie voor een webshop naast een fysieke winkel. De kosten om live gaan zijn relatief laag en het assortiment is eenvoudig te onderhouden.

Webwinkel naast fysieke winkel

Als u naast een fysieke winkel een webwinkel wilt beginnen is het aan te raden om de webshop te koppelen met de kassa. Met deze koppeling kan de voorraad en de prijsstelling van het assortiment eenvoudig worden beheerd.

Bij releaz hebben we ruime ervaring met het koppelen van het kassa-systemen aan webshops. We zoeken graag voor u uit wat de beste manier voor uw situatie is.

WooCommerce webshop plugin

WooCommerce is een open-source plugin waarmee een WordPress website van volledige webshop functionaliteit kan worden voorzien. De webshops zijn eenvoudig door de eigenaar te onderhouden en worden naar elk gewenst ontwerp vormgegeven.

WooCommerce kan eenvoudig worden gekoppeld met betaalsystemen zoals iDEAL en creditcard, zodat uw klant de online bestelling direct kan afrekenen.

Wij adviseren u graag

Bij releaz ondersteunen we u graag in het hele proces van het online brengen van uw assortiment. We kijken naar het koppelen met uw bestaande voorraad, het koppelen met boekhoudpakketten en hoe de klant de beste online winkelervaring bij u krijgt.

WordPress WooCommerce webshop

Wil je meer weten?

Neem contact op met Teun!

    info@releaz.nl 050 30 15 965

    Zullen wij contact met u zoeken? Geen probleem. Wij bellen u.

    Neem gelijk contact op!