• Klant
  • Bouw7
  •  
  • Wat hebben we gedaan
  • Maatwerk, Voorpagina,
Bezoek website "De applicatie die Releaz voor ons heeft ontwikkeld staat aan de basis voor de dienst die wij aan onze klanten leveren. Oplevering van applicatie is van hoog niveau."

Voor Go Build IT, een organisatie die software ontwikkelt in de bouw sector, is de webapplicatie Bouw7 ontwikkeld. Deze webapplicatie is gekoppeld met een iOS App. Via een iPad registreren medewerkers van bouw- en schoonmaakbedrijven de urenregistratie. Nadat een klus is geklaard, worden ter plekke de uren en het gebruikte materiaal geregistreerd via de iPad. De iPad stuurt deze data naar de webapplicatie van Bouw7.

In de webapplicatie kan het bouwbedrijf de projectadministratie voeren, rapportages uitdraaien, voorraad beheren en de medewerkers inplannen via de geavanceerde planningsmodule.

Bouw7 is volledig te synchroniseren met Exact Online voor een vlotte, optimale koppeling met de boekhouding.

Sander Jongsma van Bouw7 over de samenwerking met Releaz:

Via bestaand netwerk zijn we in contact gekomen met Releaz. Tijdens de kennismaking en offertestadium goed inzicht gekregen in de capaciteiten van het bedrijf. Meedenken en de uitgebreide offertes zijn de doorslag geweest in de keuze om samen te werken met Releaz.

Tijdens de ontwikkeling was er duidelijk en persoonlijk contact. Goede communicatie over de gemaakte uren (goedkeuring) en meedenken in uitvoering van gewenste functionaliteiten.

De applicatie die Releaz voor ons heeft ontwikkeld staat aan de basis voor de dienst die wij aan onze klanten leveren. Oplevering van applicatie is van hoog niveau, eventuele ‘bugs’ worden veelal in de testomgeving verholpen.