Website WiGeDok online

"Bedrijfsarchieven zijn cruciaal voor het begrijpen van onze rijke sociaal-economische geschiedenis. WiGeDok biedt u een unieke kijk in het gezamenlijke economisch erfgoed van Groningen en Ostfriesland."

Binnen de Groninger Archieven is het project WiGeDok opgezet. Het doel van het project is om bedrijfsarchieven inzichtelijk te maken. Door hier een aparte website voor op te zetten, kan er meer aandacht worden geschonken aan dit specifieke deel van de Groninger Archieven.

Releaz heeft de website ontworpen en ontwikkeld. Het projectteam van WiGeDok had als eisen dat de website in meerdere talen moest kunnen worden beheerd, dat bedrijfsarchieven eenvoudig op te vragen zijn en dat de website vanuit Duitsland en Nederland eenvoudig kon worden beheerd.

Na de eerste overleggen is het ontwerp vastgesteld, waarna de technische ontwikkeling in gang is gezet. De website maakt gebruik van het Releaz CMS, met de modules Meerdere talen (zowel op de website als in het CMS), Google Maps, Verzamelingen met categorieen en Social Media. 

www.wigedok.eu


Volg ons

facebook twitter linkedin youtube

Releaz steunt

Kika
© Internetbureau Releaz in Groningen. Alle rechten voorbehouden.
Sitemap